söndag 14 september 2008

Stöd Svenska endometriosföreningen!

Du som har endometrios, hjälp till att hjälpa! Endometrios måste uppmärksammas! Detta jobbar Svenska endometriosföreningen för:

"Svenska Endometriosföreningen är en ideell patientförening för kvinnor med endometrios. Föreningen är politiskt, religiöst och fackligt obunden. Föreningens mål är att stödja kvinnor med endometrios, sprida kunskap och information om sjukdomen och verka för en bättre sjukvård. Vi agerar för utökad forskning. "

Genom att stödja föreningen hjälper du även dig själv skulle man kunna säga. Du kan också få kontakt med andra i samma situation, stöd, råd och tips:

"Som medlem kan du få kontakt med andra som sitter i en liknande situation som dig själv. Vi har fikaträffar runt om i landet, vi snackas vid på forumet och har seminarier. Du får som medlem ett lösenord som ger dig möjligheten att komma in på våra medlemssidor där du kan få ytterligare information om endometrios och tips på hur du kan hantera sjukdomen. Vi har en medlemstidning som kommer ut flera gånger per år där vi har bl a information om vad som händer i föreningen och copingtips.
Då du är med och stödjer föreningen kan vi, genom att vara större, lättare påverka politiskt så att vården förbättras, att vi får en snabbare diagnos och att få mer pengar till forskning om endometrios. "


Det är en billig peng att betala för så mycket:


Endometriosmedlem - 200 kr
Ungdomsmedlem (under 26 år) - 100 kr
Familjemedlemsskap (hela familjen medlem för ett och samma pris) -250 kr
Stödmedlem - 100 kr

Är du intresserad?
Bli medlem nu: http://www.endometriosforeningen.com/

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har också funderat på LCHF kosten. Min mamma har också endo och äter enligt LCHF. hon känner att hon mår mkt bättre av den. Jag äter dock minimalt m kött, så jag vet inte om kosten är något för mig.