måndag 6 juli 2009

Tre veckor kvar av semestern...

Sen börjar jag jobba igen. Efter en dag på jobbet har jag mitt första läkarbesök inför operation inbokat. Det lär ju bli populärt på jobbet... :-p
Operationsdatum är dock inte bokat än, det lär väl dröja. Ska bli intressant att se hur man uppfattar informationen och mötet iför op denna gång, jämför med den första gången för snart 5 år sen. Man har ju en aning mer kunskap om endometrios nu, än då. Ska bli spännande.

5 kommentarer:

treamigos sa...

Hej
imorgon tar jag bort den andra äggstocken. avlägsnandet av den första gjorde att det blev bättre ett tag, tänk jag var smärtfri i två månader, sedan kom det tillbaka igen. Har opererats varje år sedan 2000 och bränt bort endometrioshärdar. (Har haft endometrios i 23 år...)Nu skall det bli underbart skönt att få detta gjort. Hoppas nu att endo-monstret håller sig på mattan och inte kommer tillbaka.
Lycka till du med. Hoppas det går bra. och att du blir av med smärtan.

Kramar en endometriossyster.

Anonym sa...

Lycka till med operationen!
Själv har jag oxå endo och ska börja jobba igen efter nästan ett års sjukskrivning med smärta. (och operation, och andra "trevliga" undersökningar).
Fattar inte hur jag ska kunna börja jobba när inte hormonsprutorna hjälper?! Eller smärtlindringen heller för den delen. Jag blir galen på det här, och förmodligen en ren satkärring!!!
Men som sagt, lycka till med arbete och op. =)
//Satkärringen

Unknown sa...

Hittade din blogg när jag desperat googlade efter endohjälp. Önskar dig all lycka på op. har du lång väntetid?
Jag kämpar med Decapeptyl som inte hjälper nämnvärt, och fick ung.fär samma respons av min gyn som du fick!
Ska nu få nästa spruta efter 3veckor istället, och göra en test på om östrogenet verkligen håller sig tillbaka.
//Odne

Endobloggen sa...

Hej Greta-Stina!
Kul att se att någon har nytta av min blogg, även om jag själv inte är så aktiv längre. Hoppas i alla fall att du har fått den hjälp du behöver när jag skriver detta svar!

Gretastina sa...

Tja, ska oxå börja på KBT för att klara av smärtan bättre. När inget annat hjälper får man försöka ändra sin inställning, eller nåt...? Men man försöker ju allt.
Lycka till!
;)