söndag 10 maj 2009

Kommentera mera!

Även om du kanske inte har något jätteviktigt att säga så kan du ändå lämna en kommentar. Om du själv bloggar så kan ju jag återgälda besöket. :-) Jag blir ibland grymt nyfiken på vilka mina besökare är. Speciellt när man ser att en del hittat hit "långväga ifrån". Så kom igen nu! Jag har inte ens kvar ordkontrollen längre :-p

6 kommentarer:

dookie sa...

Hej igen :) Nej, ingen sjukskrivning från doktorn iallafall, han sa bara att det är väldigt individuellt hur länge man behöver vara hemma. Att jag inte ska gå iväg förns jag känner mig riktigt bra. Men jag var hemma sjukskriven på eget bevåg, om man säger så. Var hemma sammanlagt 9 dagar tror jag.

Oj, det verkar som att det är för många denna sjukdom bara blir värre med åren :( Tycker att jag själv blivit sämre sen operationen, helt sjukt om det är så. Så snabbt det gick! Du, har du MSN? Tänkte det kan vara trevligt att prata lite där istället, om du vill och vågar ;)

Preffen sa...

Hej o tack för ditt besök hos mig. Jag har nu försökt svara lite på din fråga i min blogg.
ar du ytterliagre frågor är det bara att lämna en kommentar.
Upplever det som att du har bra mycket mer besvär än jag har men jag håller tummar o tår att du en dag ska hitta något som kommer fungera för dig.
Många kramar Preff

dookie sa...

Givetvis var den till dig! ;)

Nilla sa...

Hur mår fröken då???

Det var ett tag sen jag hörde från dig. Jag har väl inte hört av mig heller :)

Hoppas det är bra med dig i vilket fall som helst!

Kram

Anonym sa...

Jaha! Jag lämnar väl en kommentar då.

Hittade hit via Familjeliv.

Malin sa...

Hej tjejen!

Jag tappas nu med eländet. Sökte hjälp för första gången för 4½år sedan & jag själv tvekar inte en sekund på vad de är alla symtomen är ENDOMETRIOS men ingen lyssnar utan jag får alla "klassika" kommentarer kastade på mej; Du är förstoppad, det är inte så att du överdriver, hur mår du psykiskt? med många fler! Har legat inlagd 8-9ggr nu och behandlats med morfin haft & har för tillfället så ont att jag inte ens kan gå ordentligt. Har blött 5veckor i sträck & har lite feber konstant, strålar ut i ljumskarna, ryggen & benen så jag snart blir tokig & värken när jag kissar ska vi inte ens prata om spyr rakt ut, har svimmat otaliga ggr av värken m.m. MEN jag får ingen hjälp trots alla fysiska "bevis"...Vart fick du din hjälp? Vad ska jag göra? Orkar inte leva mer snart, kan inte göra nåt av de jag älskar längre utan än bunden till lgh för har ofta för ont för att ens komma ner för trapporna. Snälla hjälp! Har en blogg; www.unpolisheddiamond.blogg.se Kramar! //Malin